Διαβάστε περισσότερα Γλουτένη αραβοσίτου Το άλευρο γλουτένης καλαμποκιού είναι ένα υποπροϊόν που εκχυλίζεται με ήπια διαδικασία κατά την παραγωγή αμύλου καλαμποκιού. Είναι υψηλής πεπτικότητας πρωτεΐνη με υψηλή περιεκτικότητα σε ξανθοφύλλες. Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 60% Κιτρινωπή έως καφέ σκόνη
Διαβάστε περισσότερα Γλουτένη Σίτου Αδιάλυτη στο νερό πρωτεΐνη που λαμβάνεται από άλευρο σίτου μετά από υδατική εκχύλιση και ξήρανση. Περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 75% (82% επί της ΞΟ) Λεπτή, υπόλευκη, κρεμώδης σκόνη με ουδέτερη γεύση και οσμή Κατάλληλο για την παρασκευή τροφίμων χωρίς ΓΤΟ