Προϊόντα Διατροφής

Ζώα συντροφιάς

Hills Pet Nutrition logo

H Hill’s Pet Nutrition, θυγατρική της Colgate-Palmolive, αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά της διατροφής για κατοικίδια, με ιστορία που ξεπερνά τα 70 χρόνια παρουσίας. Παράλληλα, είναι γνωστή ως  η πλέον πρωτοπόρος εταιρεία, με καινοτομίες που συμβάλλουν στην ευζωία των υγιών αλλά και των ασθενών κατοικίδιων, γεγονός που την καθιστά τη νο.1 επιλογή των κτηνιάτρων σε όλο τον κόσμο.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Για υγιή κατοικίδια: Hill’s Science Plan

Για ασθενή κατοικίδια: Hill’s Prescription Diet

Αποκλειστική σειρά για κτηνιάτρους: Hill’s Vet Essentials

Στην επίσημη ιστοσελίδα  www.HillsPet.gr  παρατίθενται περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα, καθώς επίσης αναρτώνται πραγματικές μαρτυρίες Ελλήνων κηδεμόνων ως προς την εμπειρία και τα αποτελέσματα χορήγησης της Hill’s στα κατοικίδια τους.  Αποτελέσματα, που αποδεικνύουν, εμπράκτως, πως μέσω της διατροφής Hill’s μεταμορφώνεται θετικά η ζωή των κατοικίδιων και κατ’ επέκταση των ίδιων των κηδεμόνων τους.

Monge logo

O όμιλος Monge αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό τροφών για σκύλους και γάτες στην Ιταλία. Tο εργοστάσιο ξηρής τροφής στο Μonasterolo di Savigliano, που εγκαινιάστηκε το 2013, αποτελεί το πιο εξελιγμένο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει αρκετά στην αναζήτηση καινοτόμων και φυσικών λύσεων για την ανάπτυξη των προϊόντων, έχοντας πάντα ως στόχο να προσφέρει υγιεινά, ισορροπημένα και ολοκληρωμένα προϊόντα διατροφής για σκύλους και γάτες.

Η ικανοποίηση των διατροφικών απαιτήσεων των κατοικίδιων δεν αποτελεί απλώς μια προτεραιότητα για τη Monge, ώστε να τα βλέπουμε πάντα σε καλή κατάσταση – είναι πολλά περισσότερα από αυτό! Είναι ένας τρόπος να τους δείχνουμε την αγάπη μας!

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Monge Natural Superpremium

Monge Natural Superpremium BWild

Gemon

Mera logo

Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Mera παρέχει υψηλής ποιότητας τροφές σκύλων, για όλα τα στάδια ζωής τους.

Όλα τα προϊόντα Meradog ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για υγιεινή, υψηλής ποιότητας και υπεύθυνη διατροφή για τους τετράποδους φίλους μας. Οι καινοτόμες συνθέσεις των τροφών αναπτύσσονται και δοκιμάζονται από ειδικούς διατροφολόγους. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και φυσικά συστατικά ώστε να καλύπτονται οι εξειδικευμένες ανάγκες των σκύλων σε όλα τα στάδια της ζωής τους.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Meradog High Premium Pure

Meradog High Premium Care

Meradog Premium

Mera Cat

Σνακ για σκύλους

Agras Pet Foods logo

Η Agras Pet Foods, αποτελεί μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1986 στην Ιταλία με την ονομασία Agras Delic S.p.A. και που δημιουργήθηκε έχοντας ως μοναδικό μέλημα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων διατροφής για ζώα συντροφιάς.

Η μοναδική ποιότητα και γευστικότητα των προϊόντων της διασφαλίζεται από τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με τους καλύτερους προμηθευτές πρώτων υλών και με τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής στον κόσμο, των οποίων η επιλογή πραγματοποιείται ύστερα από ενδελεχή έρευνα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας προσδιορίζεται από 3 λέξεις : καινοτομία, ποιότητα, ασφάλεια.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Schesir

Stuzzy

8in1 logo

H 8in1, μέλος του ομίλου Spectrum Brands,  αποτελεί ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα, που ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των κατοικίδιων όσο και των κηδεμόνων τους, καθώς προσφέρει, μεταξύ άλλων, μια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά και συνάμα γευστικά σνακ για ζώα συντροφιάς.

Η φιλοσοφία της μάρκας έχει τις ρίζες της σε οκτώ βασικές αξίες, οι οποίες είναι απόλυτα συνυφασμένες με την παροχή των καλύτερων δυνατών προϊόντων για τα κατοικίδια, για μια ζωή γεμάτη αγάπη.

1. Φροντίδα

2. Κατανόηση

3. Έρευνα & Καινοτομία

4. Γνώση

5. Ποιότητα

6. Ευκολία

7. Σεβασμός

8. Διαβεβαίωση

Τροφές για Ψάρια

Ενυδρείο

tetra logo

Για πάνω από 60 χρόνια, η Tetra είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς που σχετίζεται με τα ενυδρεία. Αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία στον κόσμο που εισήγαγε τις τροφές για ψάρια σε νιφάδες – TetraMin, ενώ για δεκαετίες έχει επιτύχει να προσφέρει στην αγορά πολύ μεγάλες καινοτομίες που καθιστούν τη συντήρηση των ψαριών ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο ενδιαφέρουσα!  Η εταιρεία διαθέτει: Το μεγαλύτερο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της βιομηχανίας. Το μόνο ανεξάρτητα διαπιστευμένο τμήμα Ε & Α. Εκατοντάδες ενυδρεία στο τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας. Περισσότερες από 300 ενεργές και εκκρεμείς ευρεσιτεχνίες. Περισσότερα από 60 χρόνια επιτυχημένης καινοτομίας και ανάπτυξης προϊόντων

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Τροφές για ψάρια κάθε είδους

Τροφές για ερπετά

Φάρμακα για ψάρια

Προϊόντα φροντίδας ενυδρείου

Ενυδρεία

Τεχνικός εξοπλισμός ενυδρείων

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ