Προϊόντα Υγιεινής

Άμμος για γάτες

Sepicat logo

H SEPICAT αποτελεί σειρά προϊόντων άμμου υγιεινής για γάτες, που αναπτύσσονται από τη SEPIOLSA, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες εξόρυξης παγκοσμίως, που ασχολείται με την εξόρυξη και την εμπορία ειδικών αργίλων.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:
Sepicat Natural

intersand logo

H Intersand, από τον Καναδά, αποτελεί τον κορυφαίο εξαγωγέα της χώρας ως προς τη συγκολλητική άμμο υγιεινής υψηλής ποιότητας, για γάτες. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Για πάνω από 25 χρόνια, η εταιρεία έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας διασφαλίζοντας την ευεξία των γατών και την ικανοποίηση των κηδεμόνων τους. Παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της, η Intersand συνεχίζει και σήμερα να αναζητά καινοτομίες που θα αλλάξουν τη ζωή τόσο των γατών όσο και των ανθρώπων που συμβιώνουν.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Intersand Ultra Premium Odour Lock

Intersand Extreme Classic

Εντομοαπωθητικά

repelkito logo

Τα προϊόντα Repelkito, που αποτελούν μια φυσική εντομοαπωθητική σειρά για κατοικίδια, παράγονται στην Ελλάδα από την εταιρεία ΒΙΟΡΥΛ. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας η  δυναμική της ενασχόληση με την επιστημονική έρευνα σε συνδυασμό με τη δέσμευσή της για υψηλή ποιότητα.

Οι βασικές σειρές προϊόντων της εταιρείας:

Εντομοαπωθητικό περιλαίμιο

Εντομοαπωθητικό σπρέι

Σαμπουάν

8in1 logo

H 8in1, μέλος του ομίλου Spectrum Brands, προσφέρει, μεταξύ άλλων, μια πλήρη γκάμα σαμπουάν για σκύλους.

Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και τα εξαιρετικά αρώματα χαρακτηρίζουν τη σειρά και υπόσχονται πλήρη ικανοποίηση τόσο των κηδεμόνων όσο και των ίδιων των κατοικίδιων.

Edelweiss

Τα προϊόντα Edelweiss παράγονται στην Ελλάδα και αποτελούν μία πλήρως ποιοτική λύση στην κατηγορία των σαμπουάν για σκύλους. Η διασφάλιση ποιότητας και οι εξαιρετικές πρώτες ύλες και αρώματα θα ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς κηδεμόνες.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ